Musketari.bg

За партньори

Гарантирайте си сделки, спестете време

Musketari.bg е платформа за дигитални ипотеки, с която Вашите клиенти получават лесен и бърз начин да вземат кредит без излишни разходи и срещи. Купувачите, които ни използват, затварят със седмица по-бързо от средното за пазара, благодарение на иновативната ни технология и на нашия най-ценен партньор - Вие!

Вярваме, че заедно можем да направим цялото преживяване по-добро.

Ако не сте агент за недвижими имоти, но искате да разберете повече за нас, можете да ни се обадите на:

Известия в реално време за напредъка на клиента Ви

Знаем колко фрустриращо може да бъде да насочите купувач към кредитен консултант или банка и да не знаете какво се случва с него. Ключово за Вашата работа с клиента е да имате цялата информация навреме. Затова създадохме известия, които пристигат при Вас в момента, в който действието се случва. Така, когато телефонът Ви звънне, вече имате отговора.

  • Сертификат за работимост на клиента
  • Автоматична проверка на имота
  • Дата за оценка и нотариус
  • Статус на клиента

Ипотеки, които клиентите Ви ще оценят

Намирането на правилната ипотека може да бъде сложен и изнервящ процес. Изненадите са на всяка стъпка. Затова основната ни цел е да направим процеса прозрачен, достъпен и с темпото на клиента. Без значение дали купуват първия си дом или теглят пореден заем, ще се погрижим да получат най-доброто на пазара.

  • Мигновени известия
  • 24/7 достъп до профила
  • Без излишни такси

Цялата информация, която Ви трябва

Разбираме, че клиентите се обръщат към Вас за съвет и препоръка по всички въпроси около покупката на имот. Затова създадохме специална секция с материали за Вас, за да се чувствате подготвени. В допълнение нашият месечен бюлетин ще Ви държи на гребена на вълната.

Партньор, на който можете да разчитате

Затварянето на сделка изисква много усилия и екипна работа. Нашето звено за работа с агенти е насреща да отговори на всички Ваши въпроси.

Все още търсите имот?
Намерете Вашия имот в най-добрия портал за недвижими имоти - enoti.bg
Ръководство за купувачи
С нашия наръчник за купувача ще сте подготвени за търсенето и купуването на имот
Бюлетин
Абонирайте се за нашия бюлетин и всички новини около сделките с имоти!

Намерете най-добрата ипотека
Мускетари е марка на компанията Кредит Навигатор ООД регистриран посредник в БНБ с номер BCI00004. Взимането на ипотечен кредит създава ежемесечни задължения за връщането му. Проверете финансовите си възможности преди да преминете към тази стъпка.